Bent u op zoek naar een mooie Frozen kroon, die perfect past bij een echte Elsa-outfit? Bij Spaans Kleedje heeft u toegang tot een breed assortiment aan de mooiste verkleedkleding, -schoenen en -accessoires. Van schitterende prinsessenjurken en betoverende glitterschoenen tot blonde pruiken en satijnen handschoenen: onze artikelen zijn onmisbaar in iedere verkleedgarderobe. Ontdek snel ons magische assortiment!

Een schitterende Frozen kroon als onmisbaar accessoire

De Frozen kroon is een prachtige, zilverkleurige tiara, gedecoreerd met glanzende, ijsblauwe stenen. De tiara is het perfecte accessoire om te dragen bij één van onze Elsa kleedjes. Of uw kind nu het liefst rondloopt in de aquablauwe kleedje met cape, die Elsa draagt tijdens haar kroning, of groot fan is van de paarse kleedje die Elsa aanheeft in Frozen 2: een bijpassende Frozen kroon, en de andere Frozen accessoires, maken de koninklijke outfit helemaal af. Naast een blauwe kroon vind je ook een tiara met groene, paarse of roze steentjes in ons aanbod. 

Maak de Frozen outfit compleet

Wilt u een Frozen kroon kopen, zodat u de outfit van uw kleine Elsa compleet kunt maken? Plaats direct uw bestelling en ontvang het accessoire al binnen een kort tijdsbestek in huis! Heeft u brandende vragen over de artikelen in ons assortiment? Of wilt u graag meer informatie inwinnen over ons bedrijf? Neem contact met ons op, dan vertellen je we graag meer. Bel naar +31 (0)85 - 1300 707 of stuur een e-mail naar info@spaansejurk.nl.

© 2008 - 2024 Spaansejurk Nederland | sitemap | rss

Op werkdagen van maandag t/m vrijdag.