Wil je een sprookjesachtige Assepoester kleedje scoren voor de kleine prinses in huis? Bij Spaanse kleedje Nederland heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment aan de mooiste verkleedkleding, -schoenen en -accessoires voor kleine en grote dromers. Van Sneeuwwitje, Jasmine en Assepoester tot Doornroosje, Rapunzel en Elsa: met een kleedje uit ons assortiment belichaamt uw kindje haar favoriete Disney-prinses. Neem snel een kijkje in ons magische assortiment!

Een Assepoester kleedje voor een magische avond op het kasteel

Met de hulp van Petemoei transformeert ieder dorpsmeisje tot een begeerde prinses en kan zij in haar pompoenenkoets vertrekken naar het bal. Slaat de klok twaalf? Dan is haast geboden, maar tot die tijd danst zij, samen met haar prins, de sterren van de hemel. Ieder meisje met blauw bloed zal het beamen: een Assepoester kleedje is onmisbaar in iedere prinsessengarderobe. Daarbij is koninklijke outfit natuurlijk niet compleet zonder een paar glanzende (glazen) muiltjes. In onze collectie aan prinsessenschoenen zitten de perfecte slippers zonder twijfel ergens verstopt. Met de toevoeging van de juiste accessoires is uw kind al helemaal niet meer te onderscheiden van een echte Disney-prinses, zoals Assepoester.

Plaats je bestelling voor middernacht

Wil je direct een Assepoester kleedje bestellen, zodat uw kindje van top tot teen schittert in het maanlicht? Tegen een geweldige prijs-kwaliteitverhouding wordt de prinsessenkleedje binnen een kort tijdsbestek bij jou thuisbezorgd. Heb je vragen over de artikelen uit ons assortiment? Of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)85 - 1300 707 of stuur een e-mail naar info@spaansejurk.nl.

Sorteer op
© 2008 - 2024 Spaansejurk Nederland | sitemap | rss

Op werkdagen van maandag t/m vrijdag.