Maatadvies kleedjes

Om de juiste maat kleedje voor uw prinsesje te bestellen, vermelden wij alle lengte maten van de Frozen prinsessen jurken op onze website. Wij raden je dan ook aan om de lengte van het kleedje, gemeten vanaf de schouder, bij het kind na te meten. Zodoende kun je meteen zien hoe lang het kleedje uit zal vallen. Dit doe je met een meetlint of rolmaat, meet vanaf de schouder tot aan beneden.

De aangegeven kledingmaten en leeftijdsindicatie op de website zijn echter slechts een richtlijn, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lengte van het meisje is bepalend. Wij verzoeken je dan ook altijd de lengtes van de Frozen kleedjes (gemeten vanaf de schouder tot onder aan het kleedje) na te meten voordat je een bestelling bij ons plaatst. Dit om teleurstelling te voorkomen. De lengte maten van de kleedjes vind je in de keuzelijst bij het artikel zelf.

Let op: de lengte van het kleedje dient niet helemaal tot aan de grond te vallen, als het kleedje te lang is kan het kind (als ze hakken schoenen draagt) met de schoenen aan de rand van het kleedje blijven haken.

© 2008 - 2024 Spaansejurk Nederland | sitemap | rss

Op werkdagen van maandag t/m vrijdag.