Maatadvies schoenen

De Spaanse schoenen/ prinsessen schoenen , Frozen schoenen/sneakers , Prinsessen slippers  en sneakers vallen over het algemeen anders uit dan de Nederlandse maat. Aangezien onze schoenen verschillende maatvoeringen hebben, adviseren wij je altijd onderstaand advies op te volgen alvorens uw bestelling bij ons te plaatsen. Zo voorkom je teleurstellingen!

Hoe bestel ik de juiste maat schoenen?
1) Meet binnenin een huidige, goed passende, Nederlandse schoen van je kind de cm`s van het voetbed (zool binnenin de schoen - binnenmaat) van grote teen tot hak. Je doet dit met een rolmaat (geen meetlint) welke je strak plat in de schoen legt.
2) Vergelijk deze cm`s met de binnenmaten van de Spaanse schoenen om tot de juiste Spaanse maat te komen.

Lukt het niet om in de schoen de binnenmaat op te meten ? Volg dan onderstaande stappen:

1) Meet de voeten op van grote teen  t/m hak B  (zie onderstaande foto).
2) Je dient dit staande te doen, niet zittend ! Neem de gemeten lengte in cm's (van de grootste voet) en tel hier minimaal 1 cm groeiruimte/bewegingsruimte bij op om tot de juiste binnenmaat te komen.
3) De binnenmaat in cm's van de verschillende Spaanse schoenen vind je in de keuzelijst bij de schoenen zelf. Als voorbeeld: voetlengte is 20 cm + 1 cm bewegingsruimte = 21 cm binnenmaat kiezen in de keuzelijst van de schoenen.

Aanvullende informatie

• Een kind heeft gemiddeld 1 cm extra ruimte bij de teen (groeiruimte/bewegingsruimte) in een schoen nodig. Bij de gemeten binnenmaat dient dus genoeg ruimte bij de teen te zijn.
• De Spaanse schoenen in de grotere maten en de Spaanse schoenen voor volwassenen vallen ongeveer 2 maten kleiner uit. Wij adviseren je de binnenmaat van uw huidige schoen na te meten (van grote teen t/m hak) en te vergelijken met de binnenmaten op onze website. Je doet dit met een rolmaat (geen meetlint) welke je strak plat in de schoen legt. Of door je voet (staande) op te meten van grote teen t/m hak.

Ben je niet zeker van de maat, of wil je een maatje groter bestellen zodat je dochter er niet zo snel is uitgegroeid ? Bestel er dan een paar inlegzooltjes bij. Deze haal je er weer uit als de voet is gegroeid

Sorteer op
© 2008 - 2024 Spaansejurk Nederland | sitemap | rss

Op werkdagen van maandag t/m vrijdag.