Met een zeemeermin kleedje transformeert ieder meisje tot een oogverblindende zeemeermin prinses, zoals Ariël. Spaanse kleedje Nederland is dé webshop met een groot aanbod aan de mooiste prinsessenjurken, -slippers en -accessoires. Alle verkleedkleding waar een kinderhartje naar begeert, vind je bij ons op één adres. Van een prachtige rode pruik en een paar zilveren hakjes tot een glitterhaarband met schubbenmotief en een adembenemende kleedje met vinnen: laat de metamorfose tot zeemeermin beginnen!

Een unieke zeemeermin kleedje voor plezier op het vaste land 

Een prachtige zeemeermin die droomt van een simpel leven op het land: het romantische sprookje van de Zeemeermin is zeer geliefd en wordt al decennialang doorverteld. Stapt uw kindje binnenkort in de voetsporen van de roodharige prinses? Met een unieke kleedje uit ons assortiment wordt uw kleine meisje één met de zee. Scoor je liever een Rapunzel, Assepoester Jasmine, Doornroosje of Sneeuwwitje kleedje? Ook de andere prinsessen lenen hun prachtige outfit graag uit aan hun kleine troonopvolgers. Welke prinsessenkleedje je nu bestelt: uw kind wordt een wonderlijke verschijning!

Stel ons al je vragen

Een zeemeermin kleedje uit ons assortiment heeft een spetterende prijs-kwaliteitsverhouding en drijft na het bestellen al binnen 24 uur naar je toe. Heb je specifieke vragen over onze producten? Of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)85 - 1300 707 of stuur een e-mail naar info@spaansejurk.nl.

Sorteer op
© 2008 - 2024 Spaansejurk Nederland | sitemap | rss

Op werkdagen van maandag t/m vrijdag.