Ieder meisje dat een groot fan is van Doornroosje, draagt het liefst dezelfde kleedje als haar idool. Bij Spaanse Jurk Nederland helpen wij graag wensen in vervulling gaan. In onze webshop bieden wij daarom een reusachting aanbod aan met betoverende verkleedkleding, -schoenen en -accessoires voor jong en oud. Over welk koninkrijk uw kleine prinsesje nu wilt heersen: met een prinsessenkleedje uit ons assortiment worden sprookjes werkelijkheid. Ontdek snel ons aanbod!

Een sprookjesachtige Doornroosje kleedje voor een kleine, schone slaper

De Doornroosje kleedje karakteriseert zich door een prachtige, opvallende kleurcombinatie van roze en wit, een klassiek design met mooie gouden versieringen en een afneembare broche. Het kleedje bestaat uit een samenspel van katoen en polyester van hoogwaardige kwaliteit. Aan de zijkant van het kleedje zit een rits, waarmee uw kind het kledingstuk eenvoudig aan- en uittrekt. Bestel snel, want de Doornroosje kleedje wordt nu geleverd met een gratis roze haarband met bloem ter waarde van wel € 5,95!

Plaats je bestelling direct online

Wil je direct een échte Doornroosje kleedje bestellen? Of kies je voor een Belle, een Rapunzel of een Assepoester kleedje? Van welk kledingstuk het hart van uw kindje nu sneller van gaat kloppen: een echte prinsessenkleedje bestel je eenvoudig online via onze website. Heb je brandende vragen over ons assortiment? Of wilt u graag meer informatie inwinnen over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)85 - 1300 707 of stuur een e-mail naar info@spaansejurk.nl.

Sorteer op
© 2008 - 2024 Spaansejurk Nederland | sitemap | rss

Op werkdagen van maandag t/m vrijdag.