Maatadvies prinsessen kleedjes

Om de juiste maat kleedje voor uw prinsesje te bestellen, vermelden wij alle lengte maten van de prinsessen kleedjes op onze website.

Wij raden je dan ook aan om de lengte van het kleedje, gemeten vanaf de schouder, bij het kind na te meten. Zodoende kun je meteen zien hoe lang het kleedje zal vallen.Dit doe je met een meetlint of rolmaat, meet vanaf de schouder tot aan beneden.

De aangegeven kledingmaten op de website zijn echter slechts een richtlijn. De lengte van het meisje is bepalend. Wij verzoeken je dan ook altijd de lengtes van de prinsessen kleedjes (gemeten vanaf de schouder tot onder aan het kleedje) na te meten voordat je een bestelling bij ons plaatst. Dit om teleurstelling te voorkomen. De lengte maten van de kleedjes vind je in de keuzelijst bij het artikel zelf.

Let op: de lengte van het kleedje dient niet helemaal tot aan de grond te vallen, als het kleedje te lang is kan het kind (als ze hakken schoenen draagt) met de schoenen aan de rand van het kleedje blijven haken.

Maatadvies Spaanse kleedjes

Voor de Spaanse kleedjes en Niño kleedjes kun je als richtlijn onderstaande kledingmaten aanhouden. Echter deze maten zijn slechts een richtlijn. De lengte van het meisje (van uw zelf) is bepalend, niet alleen de kledingmaat. Wij verzoeken je dan ook altijd de lengte van de Spaanse jurk (gemeten vanaf de schouder tot onder aan het kleedje) na te meten voordat je een bestelling bij ons plaatst.

Het is de bedoeling dat de Spaanse flamenco kleedje minimaal tot halverwege de kuit valt.

logocolortextbelow.jpeg

 Spaanse maat Nederlandse kledingmaat Lengte in cm's
 maat 1 kledingmaat 68 - 74  50 cm
 maat 2 kledingmaat 80 - 86  60 cm
 maat 4 kledingmaat 92 - 98  65 cm
 maat 6 kledingmaat 104 - 110  75 cm
 maat 8 kledingmaat 116 - 122  80 cm
 maat 10 kledingmaat 128 - 134  85 cm
 maat 12 kledingmaat 140 - 146  95 cm
 maat 14 (S) kledingmaat 152 - 158 105 cm
 maat 16 (M) kledingmaat 164 - 176 110 cm
 maat 18 (L) kledingmaat    34 - 36 115 cm
 maat 20 (XL) kledingmaat    38 - 40 125 cm
 maat 22 (XXL) kledingmaat    42 - 44 140 cm

 

Maatadvies Spaanse schoenen

De Spaanse schoenen , Frozen schoenen en  Prinsessen slippers  vallen gemiddeld anders uit dan de Nederlandse maat. Aangezien onze Spaanse schoenen verschillende maatvoeringen hebben, adviseren wij je altijd onderstaand advies op te volgen alvorens uw bestelling bij ons te plaatsen. Zo voorkom je teleurstellingen!

Hoe bestel ik de juiste maat schoenen?
1) Meet binnenin een huidige, goed passende, Nederlandse schoen van je kind de cm`s van het voetbed (zool binnenin de schoen - binnenmaat) van grote teen tot hak. Je doet dit met een rolmaat (geen meetlint) welke je strak plat in de schoen legt.
2) Vergelijk deze cm`s met de binnenmaten van de Spaanse schoenen om tot de juiste Spaanse maat te komen.

Lukt het niet om in de schoen de binnenmaat op te meten ? Volg dan onderstaande stappen:

1) Meet de voeten op van grote teen  t/m hak B  (zie onderstaande foto).
2) Je dient dit staande te doen, niet zittend ! Neem de gemeten lengte in cm's (van de grootste voet) en tel hier minimaal 1 cm groeiruimte/bewegingsruimte bij op om tot de juiste binnenmaat te komen.
3) De binnenmaat in cm's van de verschillende Spaanse schoenen vind je in de keuzelijst bij de schoenen zelf. Als voorbeeld: voetlengte is 20 cm + 1 cm bewegingsruimte = 21 cm binnenmaat kiezen in de keuzelijst van de schoenen.

Aanvullende informatie

• Een kind heeft gemiddeld 1 cm extra ruimte bij de teen (groeiruimte/bewegingsruimte) in een schoen nodig. Bij de gemeten binnenmaat dient dus genoeg ruimte bij de teen te zijn.
• De Spaanse schoenen in de grotere maten en de Spaanse schoenen voor volwassenen vallen ongeveer 2 maten kleiner uit. Wij adviseren je de binnenmaat van uw huidige schoen na te meten (van grote teen t/m hak) en te vergelijken met de binnenmaten op onze website. Je doet dit met een rolmaat (geen meetlint) welke je strak plat in de schoen legt. Of door je voet (staande) op te meten van grote teen t/m hak.

Ben je niet zeker van de maat, of wil je een maatje groter bestellen zodat je dochter er niet zo snel is uitgegroeid ? Bestel er dan een paar inlegzooltjes bij. Deze haal je er weer uit als de voet is gegroeid.

Sorteer op
© 2008 - 2024 Spaansejurk Nederland | sitemap | rss

Op werkdagen van maandag t/m vrijdag.